condica de reclamatii

topicuri inchise. care nu vor mai fi niciodata redeschise!

condica de reclamatii

Postby Rami » 26 Sep 2008 11:15

Domnule administrator, simte-te onorat ca Rami apasa cateva taste pentru a-ti lasa cateva cuvinte. Nu pentru ca le-ai merita, ci pentru ca ti-am gasit interpretarile de om fara constiinta adevarului pe forumul unde eu ma simt acasa. Si care nu are nevoie de reclama, cel putin nu pe un alt forum (aparent concurent) dar in care numarul de postari sunt ca razele de soare in ploaia de toamna. Ce te-a deranjat? Ca cineva s-a gandit sa scrie doua randuri sa ti se ridice traficul o idee? Ai dreptate, nu meritai asta.
Si de acest post ,al meu, va disparea, imi va fi de ajuns sa inteleg ca am avut dreptate (nu ca as avea vreun dubiu): Domnule, nu esti un domn!

link sters de enkumber - 26.09.2008 ! (reclama la alt forum)
Rami
Newbie

Re: condica de reclamatii

Postby EnKumber » 26 Sep 2008 11:47

Draga Rami, iti spun sincer ca nu doresc sa imi demonstrez verticalitatea pe forumul vostru. Nu despre asta e vorba. Pur si simplu era o reclamatie asupra faptului ca domnul dcp100168 a incercat, intr-un mod lipsit de bun simt, sa-si faca reclama pe un forum concurent, care din intamplare imi apartine. El pur si simplu a scris un post in care insinueaza ca daca forumul meu nu e activ sa vina lumea pe forumul lui. Tie cum ti se pare asta ? Si-a pus si link, asa cum si tu ai pus.
Remarca faptul ca eu nu am postat nici un link pe forumul vostru. Cine e mai domn ? Cine duce lipsa de bun simt ?

P.S. O sa iti sterg si tie linkul, sunteti pur si simplu dezgustatori !
EnKumber
Newbie

Postby Rami » 26 Sep 2008 11:58

Succes, stimabile (domnule nu iti pot spune).

Later edit : macar daca puteai posta doua raspunsuri , fara a folosi COPY/PASTE...
In afara de faptul ca nu suntem "draga".
Rami
Newbie

Postby EnKumber » 26 Sep 2008 12:20

doua raspunsuri diferite ar insemna mult prea mult timp. Sincer nu imi meritati nici timpul acordat pana acum, sunteti josnici rau !
EnKumber
Newbie

Postby dcp100168 » 26 Sep 2008 12:57

Nu-mi plac polemicile de acest gen, dar mă simt dator să intervin, Enkumber, pentru că eu nu te-am jignit niciodată. Dar dacă atâta poate administratorul unui forum (şi acesta îi este limbajul), m-am dumirit, în sfârşit, de ce nu se înghesuie lumea pe-aici.
dcp100168
Newbie

Postby Rami » 26 Sep 2008 13:06

Succese dumneavoastra, Enkumber... atat de elevat personaj. Ne inclinam in fata "domniei" dvs...
Rami
Newbie

Postby EnKumber » 26 Sep 2008 14:00

voi chiar nu realizati cat de penibili sunteti ? adica tot voi gresiti si calcati pe bec si tot voi cu gura mare ? cine a inceput aceasta discutie ? cine a venit si a spamat aici , facand cu nesimtire reclama la alt forum ?
EnKumber
Newbie

Return to Cos de gunoi