The next step: 3D - IMAX

Ai vazut un film bun ? Posteaza aici ca si asa ne plictisim si sa stim ce sa tragem de pe DC++

Moderator: AttIc

The next step: 3D - IMAX

Postby gl_mmm » 31 Jan 2010 09:18

A vazut cineva AVATAR 3D sau IMAX? Se pare ca este un mare pas inainte in cinematografie. Era si cazul ...
Eu l-am vazut la AFI Palace Cotroceni la IMAX Samsung. Ce sa zic!? Este fenomenal, nu alta! Cuvintele nu vor fi niciodata suficiente pentru a descrie ce am simtit (nu neaparat vazut) acolo. Zic sec: FENOMENAL! J.Cameron a ridicat stacheta foarte foarte sus. Sper doar ca ceilalti producatori americani (si nu numai) macar sa incerce sa atinga acele culmi ale cinematografiei atinse de JC. Si asta pentru ca, la ora actuala, oferta de filme 3D si/sau IMAX este cam saracuta. Si mai sper deasemenea, ca intr-un viitor cat mai apropiat, sa se deschida si in partea asta de tara macar un singur cinema 3D/IMAX. Auzisem ca ar fi ceva proiecte la Braila. :P Doamne-ajuta!
Strong and happy!
gl_mmm
Newbie

Re: The next step: 3D - IMAX

Postby EnKumber » 02 Feb 2010 17:33

am inteles ca ar fi probleme cu subtritarea la imax, e adevarat ?
EnKumber
Newbie

Re: The next step: 3D - IMAX

Postby gl_mmm » 02 Feb 2010 20:52

Asa este. Subtitrarea este 2D si se vede ca dreaq. Mai bine lasa fara ...
Strong and happy!
gl_mmm
Newbie

Return to Filme